Achtbaan Plopsaland

Plopsaland arrangementen & tickets

belgie vlag

Een uniek arrangement naar Plopsaland in België boeken? Op VakantieCentro vertellen we je graag alvast alles over de parken, attracties & reisopties! Vergelijk bovendien direct de leukste arrangementen.


Lees verder
Achtbaan Plopsaland

Plopsaland is dé Studio 100 hit onder kleinere kinderen. Kinderen beleven de tijd van hun leven als ze K3 mogen bewonderen, samen met Kabouter Plop mogen dansen en met Mega Mindy op de foto mogen! Een onvergetelijke ervaring.

De Plopsa Parken

  • Plopsaland Indoor Coevorden (Nederland)
  • Plopsa Coo (België)
  • Plopsaland De Panne (België)

Plopsaland staat bekend om de vele leuke attracties in het teken van Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en Bumbalu, Mega Mindy, K3, Samson & Gert, Wickie de Viking en Maja de Bij! Alle populaire tv-vriendjes van uw kinderen zijn hier live te bewonderen. Een waar sprookjesparadijs! Voor Maja de Bij is er zelfs een heel land ontworpen: Majaland. Of vaar met de vikingen mee in Wickieland of woon een show bij in het heuse Plopsa theater. Er zijn rustige attracties en Plopsa attracties voor mensen met wat meer lef. Het park is vooral geschikt voor kinderen.

Plopsa Coo, Plopsa Coevorden en Plopsaland De Panne zijn leuke attractieparken gebaseerd op de karakters en tv-shows van het Vlaamse Studio 100. De attracties zijn gebaseerd op bijvoorbeeld K3 of Samson en Gert, tv-programma’s die elk kind kent! Heel herkenbaar dus en super leuk.

De Plopsa parken zijn groot genoeg om een volle dag plezier in te beleven. Wilt u langer dan één dag op vakantie in België? Dan kunt u vanaf Plopsaland De Panne ook heel makkelijk een uitstapje maken naar de Vlaamse kust. Lekker uitwaaien aan het strand. Of neem een kijkje in Westende of een van de andere Vlaamse steden, zoals Brugge. Vanuit Plopsa Coo bent u zo bij de indrukwekkende watervallen van Coo.