zweefmolen

Movie Park Germany

duitsland vlag

Lees verder
zweefmolen

Het leukste pretpark waar u zich waant in de film! Spectaculaire stuntshows worden afgewisseld met meer dan 40 super leuke attracties voor jong en oud. De kinderen zullen helemaal in de wolken zijn als ze Dorathe Turtles of Spongebob in Movie Park Germany mogen ontmoeten. Vergeet vooral uw fototoestel niet!

Movie Park in Duitsland ligt net over de grens in de buurt van Oberhausen. Het is dus geen lange zit, u bent zo in dit leuke pretpark. Movie Park is goed berust op (grote) groepen. Het zal u dan ook aan niets ontbreken. In de restaurants is bijvoorbeeld plek genoeg om met z’n allen te kunnen eten. Bovendien kunnen we ook de all inclusive formule voor u regelen. Met Movie Park all inclusive hoeft u niet na te denken over het menu, maar kan iedereen gewoon onbeperkt van de buffetten nuttigen. Heel praktisch als u met uw familie gaat of een schoolreisje naar Movie Park organiseert!

Movie Park

Boek een Movie Park Germany arrangement en beleef de avonturen van de geliefde luiaard Sid en zijn Ice Age vrienden in Ice Age – The 4-D Experience of stort vanaf 60 meter hoogte in vrije val naar beneden in de High Fall. Of, als u een echte dare devil bent, stap in de MP Xpress, een duizelingwekkende achtbaan waar u in hangt, zónder plek om uw voeten tegen af te zetten! U ziet, er zijn zoveel verschillende attracties dat er altijd iets bij zit wat u leuk vindt. Zo wordt een familie-uitje of bedrijfsuitje wel heel gezellig.

Moviepark Duitsland is opgedeeld in 5 thema’s: Hollywood Street Set, Streets of New York, The Old West, Santa Monica Pier en Mysterie River & Ice Age. Daarnaast is er ook nog Nickland, waar u alle Nickelodeon helden van dit moment kunt ontmoeten.

De leukste shows

In Movie Park kunt u genieten van de leukste shows en parades voor jong en oud. Voor kinderen is de ‘Character show’ een hoogtepunt in het park, tijdens deze shows maken SpongeBob en zijn Nickelodeon vriendjes er een groot feest van! Wilt uw groep kennis maken met alle Movie Park helden? Dan raden wij u aan om grote parkparade te bezoeken. In feeststemming paraderen alle Nickelodeon karakters door het park. Tot slot lopen er in het markt regelmatig leuke Nickelodeon figuren rond, een garantie op onvergetelijke foto’s!

Attracties in Movie Park

Het voordeel van Movie Park is dat er een groot aantal attracties zijn waardoor jong en oud zich zullen vermaken in het park. Voor kinderen zijn er de leukste attracties, wat dacht u van de Spongebob Splasbash of de Turtles rijschool? Ook de waaghalsen zullen zich vermaken in het park, met spannende achtbanen als de MP Xpress en The Bandit is het park ook bij deze doelgroep erg populair. Kortom: Voor jong en oud zijn er leuke attracties te vinden in Movie Park!

Halloween special

In oktober worden in Movie Park Germany drie weken lang de ‘Halloween Horror dagen’ georganiseerd. Tijdens deze dagen wordt Movie Park omgetoverd tot griezelig halloween park! Zo worden attracties extra spannend gemaakt en worden de meest griezelige shows georganiseerd. Verder lopen er in de thema’s Hell’s Village en The Old West griezels rond! Kortom: Movie Park pakt goed uit tijdens Halloween! Uw groep zal het park niet snel vergeten na het bezoeken van een Halloween Horror dag. Vraag ons team naar meer informatie over de mogelijkheden voor een bezoek aan Movie Park tijdens Halloween.